میثم مرادی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: برای تقویت و تداوم تئاتر حرفه ای باید کودکان و نوجوانان را جدی گرفت و این شعار را که تئاتر برای مردم و نه صرفا هنرمندان باشد را در سبد خانواده قرار داد.
وی با تاکید بر اینکه باید به تئاتر کودک و نوجوان نگاه ویژه ای داشت، اضافه کرد: در جشنواره نوزدهم اهمیت این موضوع مشاهده شد و حضور بسیار موفق مردم و مسئولان استان همدان در این رویداد فرهنگی قابل توجه و تحسین برانگیز بود.
وی گفت: جشنواره تئاتر کودک و نوجوان بعد از جشنواره فجر و استانی با سابقه ترین جشنواره تئاتر کشور است که خوشبختانه امسال مورد توجه و استقبال دیگر کشورها نیز قرار گرفت.
وی گفت: این جشنواره فرصت خوبی برای رساندن پیام صلح و دوستی و انسانیت مردم ایران در قالب جشنواره تئاتر کودک و نوجوان به ملتهای جهان بود.
مرادی افزود: جشنواره نوزدهم تئاتر کودک و نوجوان استان همدان در هفت بخش مسابقه تئاتر کودک، مسابقه تئاتر نوجوان، نمایشنامه خوانی و نمایشنامه نویسی، تئاتر خیابانی، بین الملل، تولیدات ویژه به مفهوم تئاتر آموزشی و همچنین برگزاری کارگاه ها و نشست های تخصصی برگزار شد که نشان از توسعه و تکامل آن در سال جاری دارد.
رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی نهاوند گفت: تئاترعلاوه بر نقش موثر در ایجاد نشاط و پرکردن اوقات فراغت کودکان و نوجوانان، کارکردهای آموزشی، تربیتی و حتی درمانی بسیاری دارد و می تواند نقش موثری در رفع مشکلات کوچک رفتاری و برطرف کردن عادات ناپسند اشخاص داشته باشد.
وی گفت: رده سنی کودک و نوجوان قشر بیقرار و پر از انرژی و شور است و اولین چیزی که برای تئاتر در این مقطع مهم و ضروری است توجه و دقت در شکل و نوع فریم است که باید با یک سری جذابیت های سمعی و بصری همراه باشد تا برای کودکان و نوجوانان ایجاد انگیزه کند.
نظر شما